This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Makaronų patiekalų gamyba
Makaronų patiekalai gaminami remiantis tik šviežios gamybos principais. Moderniose, indukcinėse wok keptuvėse šviežiai kepami visi ingredientai bei padažas, kuris gamybos proceso pabaigoje sumaišomas su šviežiais, ką tik išvirtais makaronais. Šis unikalus gamybos procesas užtikrina nepriekaištingą patiekalo kokybę bei ypatingą skonį.
Naudojami produktai ir kokybės politika
Mūsų maisto kokybės politika leidžia naudoti tik išskirtinės kokybės žaliavas. Kietųjų kviečių miltai, laisvai laikomų vištų kiaušiniai, San Marzano D.O.P pomidorai, natūrali grietinėlė, šviežiai spaudžiami kanapių sėklų, linų sėmenų aliejus bei ypač tyras alyvuogių aliejus. Taip pat ir daugybė žaliavų, reikalingų ruošiant patiekalus gaminamos vietoje – naminiai majonezai, salotų padažai bei užpilai, sriubos ir kiti.
Žemės riešutų aliejus
Kepimui naudojamas aukštai temperatūrai atsparus, žemės riešutų aliejus, kuris pasižymi ypatingai švelniu skoniu bei aromatu. Aliejus išgaunamas, naudojant šalto spaudimo aliejaus presą, nepaveikiant riešutų jokiomis cheminėmis medžiagomis, neišskaidant juose esančių vitaminų bei mineralų.
Namų gamybos padažai
Visi padažai, užpilai bei majonezas – gaminami vietoje, naudojant natūralius ingredientus. Padažų sudėtyje nėra jokių maisto priedų, skonio stipriklių ar pridėto krakmolo. Gamyboje naudojami švieži produktai, kurie leidžia atsiskleisti geriausioms padažų savybėms, suteikiant patiekalams dar geresnį skonį.
Laisvai laikomų vištų kiaušiniai
Ruošiant patiekalus naudojami laisvai laikomų vištų kiaušiniai, kurių skonis bei maistinės savybės yra ženkliai geresnės nei paukščių, laikomų uždaroje erdvėje. Dedamų kiaušinių kokybė priklauso nuo laikymo sąlygų bei pašarų, todėl paukščiai laikomi itin erdviuose lauko aptvaruose, o jų lęsinimui naudojami tik ekologiški, sertifikuoti pašarai. Laisvai laikomų vištų kiaušiniuose – daugiau vitamino A, omega – 3 riebiųjų rūgščių bei karotinoidų.
Kepimas indukciniuose wok įrenginiuose
Nuo seno naudojama ir plačiai paplitusi tradicinė wok keptuvė, pritaikyta kepti ant atviros liepsnos. Wok indukcinė keptuvė – tai modernus ir itin patobulintas wok kepimo įrenginys. Šioje keptuvėje patiekalai ruošiami itin aukštoje temperatūroje (400 laipsnių) per itin trumpą laiką, naudojant labai mažą kiekį, temperatūrai atsparaus žemės riešutų aliejaus. Taip pagaminami patiekalai ne tik išsaugo visas vertingas maistines medžiagas, tačiau ir yra paruošiami itin greitai.