This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Šviežių makaronų fabrikėlis
Šviežių makaronų gamybai nepakanka atrinkti tik kokybiškas žaliavas, tai reikalauja itin kruopštaus, smulkmeniškai apgalvoto gamybos proceso bei specialaus įrenginio – makaronų gaminimo mašinos. Joje integruotos bronzinės galvutės, skirtos išgauti net 6 – ių rūšių makaronus: Casarecce, Sphagetti Quadri, Tagliatelle, Campanelle, Maccheroni Rigati bei Radiatori.
Nepriekaištingo skonio makaronams išgauti – taikomi tik šviežios gamybos principai
Tradicinis, originalus receptas, leidžiantis pagaminti išskirtinai delikataus skonio bei šilkinės tekstūros makaronus. Švieži makaronai, išsaugant itališkas tradicijas yra gaminami specialiame įrenginyje, naudojant vos du kertinius ingredientus – vandenį bei ,,Durum” kategorijos kietųjų kviečių miltus, sukurtus specialiai makaronų gamybai, šie miltai suteikia ne tik itin lengvą bei delikatų skonį, tačiau ir švelnią gelsvą spalvą. Įrenginyje integruota bronzinė galvutė pašiaušia makaronų paviršių, todėl padažas pasiskirsto itin tolygiai, nenubėgdamas nuo makaronų, tokiu būdu išgaunant ne tik tobulos tekstūros, tačiau ir nepriekaištingo skonio šviežius makaronus.
Šviežiai gaminami 6 – ių rūšių makaronai
Kiekvieną rytą, makaronų fabrikėlyje gaminami net 6 – ių, skirtingų rūšių itališki makaronai! Visame pasaulyje egzistuoja daugiau kaip 350 makaronų formų, kurie turi net keturis kartus daugiau skirtingų pavadinimų! Ruošiant makaronų patiekalus skirtingų formų makaronai naudojami su tam tikrais padažais. Pavyzdžiui paprastesnių formų makaronai naudojami su skystesniais padažais, gaminamais aliejaus pagrindu, o sudėtingų formų makaronai derinami su tankiais ir sunkesniais padažais, tokiais kaip: pomidorų ar grietinėlės, kadangi padažas nenubėga nuo makaronų ir geriau susigeria. Paslėpti receptai makaronų fabrikėlyje gaminame: Casarecce, Spaghetti Quadri, Tagliatelle, Campanelle, Maccheroni Rigati ir Radiatori makaronų rūšis.